Na Hailee Steinfeld o ne a sebelisa lilense tse mebala-bala ka 'Hawkeye'?

Ka mor'a hore a hlahelle lifiliming tsa MCU, hoa utloahala hore Clint Barton (Jeremy Renner) a fumane pale ea hae e nepahetseng. le motsumi-'moho le eena Kate Bishop (Hailee Steinfeld).
Makala a ile a khothatsoa haholo ke Matt Fraction le David Aja's Hawkeye letoto la metlae, 'me bamameli ba ne ba khahliloe ke ho sibolloa.Hase feela hore Clint hona joale o roetse lithuso tsa kutlo, empa Lucky Pizza Dog o etsa qalo ea hae ea pele, le moriri o motšo oa jete oa Kate. 'me mahlo a maputsoa a kena papaling.
Joaloka Mobishopo ea mahlahahlaha le ea itšepang ho feta tekano, Hailey o shebahala a sa lemohe—na o roala lilense tse mebala-bala? Bala pele ho tseba!
Ho hlahisa Kate Bishop ka nepo, Hailee Steinfeld o ne a roala lilense tse mebala-bala. Ponahalo e makatsang ea Kate e ne e kenyelletsa mahlo a makatsang a maputsoa, ​​kahoo Hailey o ile a ikakhela ka setotsoana ka lilense tse putsoa.
Balateli ba bangata ba ile ba qala ho bona phetoho ha Haley a qala ho arolelana linepe ho tsoa letotong la Hawkeye. Setšoantšong se arolelanoang akhaonteng ea hae ea Instagram ka la 8 Hlakubele 2021, Hailey o ne a apere seaparo se felletseng sa Kate. Hailey o ne a le maemong a Kate Bishop.
Leha ho le joalo, haeba u atametsa foto, ho bonolo ho hlokomela hore Hailey o ne a apere lilense tse putsoa ka nako eo. Fans ha e tsebe hantle hore na Marvel Studios e rera ho kenyelletsa mahlo a maputsoa a Kate letotong, empa litšoantšo li tiisa.

Mabitso a Mahlo a Matsho

Mabitso a Mahlo a Matsho
Le hoja lilense tse putsoa ka ho hlaka li lumellana le li-comics, Hailey le eena a ka 'na a li apara, kaha batsoali ba hae ba skrineng Eleanor (Vera Farmiga) le Derek (Brian Darcy James) ba na le mahlo a 'mala o khanyang. Kahoo hoa utloahala hore barali ba bona ba na le iris e tšoanang. meriti.
Ha lifoto tsa mahlo a buluu a Hailey li ne li phatlalatsoa mecheng ea litaba tsa sechaba, ba bangata ba balateli ba hae ba ne ba soetsehile.
Ba bang ba ne ba nahana hore tlatsetso eo e shebahala e se ea tlhaho, mme molateli e mong a ngola, "Na ho na le lebaka la Hailee Steinfeld lenaneong la Hawkeye?Joalo ka, mahlo a maputsoa le moriri o motšo ke karolo ea bohlokoa ea sebapali hoo a shebahalang a le monyebe , [ha ke tsebe hore ha ke tsotelle ho nepahala ha li-comic ho fihlela motho e mong a kena 'me a mpolella.
Na ho na le lebaka le etsang hore Hailee Steinfeld a shebahale joalo ho The Hawkeye Show? Joalo ka mahlo a mahlo a maputsoa le moriri o motšo oa sebapali seo, o shebahala a le bososela, a sa tsebe hantle ka manga pele motho e mong a kena mme a mpolella.
Re utloisisa takatso ea Marvel Studios ea ho ba metlae le ho feta nakong e tlang, empa batho ba bang ba 'maloa ho MCU ha ba na 'mala oa mahlo o tšoanang le oa balekane ba bona ba matlahali.
Robert Downey Jr. o koahela mahlo a hae a sootho a tlhaho joaloka Tony Stark / Iron Man holim'a mahlo a maputsoa a setšoantšo sa buka ea li-comic. Ha e le Captain Marvel, li-orbs tse khanyang tsa Brie Larson li ile tsa lula moo mahlo a tlhaho a buluu a Carol Danvers a neng a le teng.

Mabitso a Mahlo a Matsho

Mabitso a Mahlo a Matsho
Hangata qeto ena e itšetlehile ka khetho ea pōpo, kahoo haeba Hailee le Hawkeye showrunners ba ikutloa hore mabitso a maputsoa ke eona feela khetho ea ho tlisa Kate Bishop bophelong, re e tšehetsa ka botlalo.
© Copyright 2022 Distractify.Distractify ke letshwao la kgwebo le ngodisitsweng.ditokelo tsohle di sireleditswe.Batho ba ka fumana matšeliso bakeng sa ho hokela dihlahiswa le ditshebeletso tse itseng webosaeteng ena.Litlhahiso li ka fetoha ntle le tsebiso.


Nako ea poso: Jul-05-2022